dinsdag 5 oktober 2010

Thema: 'Rikki is jarig!'

Op vrijdag 1 oktober werd onze klaspop, Rikki, 3 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. De hele week maakten we alles klaar voor het verjaardagsfeestje!
We namen allerlei feestmaterialen waar (die de kleuters hadden meegebracht) en zetten onze feesthoed op. We kozen allemaal ons lievelingshoedje, kijk eens hoe mooi!
We maakten een mooie kroon, door gekleurde papiertjes te scheuren en te plakken en maakten een mooie verjaardagstaart met de verfrollers.


Op vrijdag was het niet alleen feest van Rikki, maar trouwden ook de mama en papa van Fenne. Daarom bakten we lekkere koekjes en gaven deze als cadeautje. Natuurlijk mochten we ook zelf eens proeven en ze smaakten heerlijk!


We maakten ook een lekkere krans van chipjes. Deze moesten we rijgen op een touwtje en dit was niet zo gemakkelijk, maar het lukte ons toch aardig.
Ook verdween er af en toe wel eens een chipje in de mond :-)En dan was het vrijdag: FEEST!
Louise kwam al met haar feesthoed aan naar de klas, ze had er duidelijk zin in!

We hadden al elke dag een ballon opgeblazen in de kleur van de dag en eindelijk mochten we de laatste (oranje) opblazen en wisten we dat het feest was!
Van de ballonnetjes maakte juf Bumba's, want Kaat had mooie bumbahoedjes meegebracht.


Hiep hiep hiep hoera, voor Rikki!
Louise had ook nog een mooie tekening voor Rikki gemaakt...
... en Camille had zelfs een cadeautje mee voor Rikki.
Wat was hij blij.
Hij kreeg ook nog van iedereen een dikke zoen!We aten lekkere cake, maar eerst nog leuke verjaardagsliedjes zingen voor Rikki en helpen met het uitblazen van de kaarsjes!
GELUKKIGE VERJAARDAG, RIKKI !!!

1 opmerking:

  1. T leek een supertof feestje en het enthousiasme van ons kleintje was groot, ook thuis nog! :-)
    Groetjes Vanessa (mama Phebe)

    BeantwoordenVerwijderen