dinsdag 7 september 2010

De eerste week in onze klas

De eerste dagen zijn voorbijgevlogen in ons klasje!
Het afscheid nemen was voor sommige kleuters wel een beetje lastig, maar eenmaal in de klas, was het verdriet vlug over en verkenden we erop los.
We leerden elkaar, de juf en onze klaspop Rikki kennen. Het lukt ons ook al goed om onze jas aan-en uit te doen en onze boekentassen leeg te maken.
We luisterden naar het verhaal van 'Kareltje gaat naar school', maakten een hoedje van papier, leerden ons goedemorgenliedje, maakten een wandelingetje in en rond de school en deden nog zoveel meer. Benieuwd wat volgende week ons zal brengen!
3 opmerkingen:

 1. Echt heel leuk! Cédric heeft altijd verdriet als mama Elke hem achterlaat maar 's avonds is hij altijd vol lof over juffrouw Elke! :-) In zijn woorden: "Leuk, juffrouw Elke!". Heel toffe foto's en heel leuk om zo zijn klasje te kunnen meevolgen! grtjs Tim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Elke... Toffe site! Zo kunnen we toch nog een beetje zien wat onze oogappeltjes allemaal uitspoken:). Hopelijk gaat Phebe haar verdriet vlug over en heeft ze terug veel plezier op de speelplaats.. Tot later en bedankt!
  Groetjes, Vanessa, mama van Phebe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag juf Elke,
  heel leuk om de foto's van de klas en klasgenootjes op deze manier te kunnen tonen aan onze Lukas! Hij kijkt er al naar uit om naar school te gaan 'bij juf Elke en Rikkie' maar zal wel nog een beetje geduld moeten hebben tot november! Tot dan volgen we zeker de avonturen van zijn klasje via deze weg! Nog eens bedankt trouwens voor de leuke info-avond gisteren!
  Groetjes,
  Nancy, mama van Lukas D.S.

  BeantwoordenVerwijderen